NLPSchool

T: 038 3374635 | E: info@nlpschool.nl

marijn daneMarijn Dane (MSc) (1969) is oprichtster en directeur van de NLP School en trainingsbureau Axis Consultancy.


Marijn weet individuen en teams vanuit innerlijke kracht te inspireren, te motiveren en te bewegen naar de te bereiken wensen en doelen. Haar kracht is vanuit "vrij denken" juist getimed over te gaan in doelgerichtheid. Om het doel te bereiken gebruikt ze een goed gevulde gereedschapkist die ze als een vakvrouw toepast bij het uitvoeren van de klus. Haar specialisme is het op een unieke wijze integreren van procesmanagement, systeemdenken en neuro-linguïstisch programmeren tot haar eigen methode.

Marijn is internationaal gelicenceerd NLP-trainer en gecertificeerd door de grondlegger van NLP, dr. Richard Bandler (USA). Zij is afgestudeerd bedrijfskundige en volbracht daarnaast vele opleidingen en trainingen in de psychologie en organisatiekundeMarijn kenmerkt zich door intuïtie en intelligentie die voortvloeit in overtuigingskracht. Handig zet zij dit in bij veranderingstrajecten. Als dyslecticus ziet zij snel verbanden en patronen, waardoor ze op creatieve wijze weet aan te sluiten bij verschillende leerstijlen.

Haar passie is haar succesfactor: "het op een efficiënte en effectieve wijze belichten van de gevoelige snaar om vervolgens samen met de klant een harmonisch geheel te creëren".

Afgelopen jaren raakte ze tijdens opleidingen meer dan 1000 deelnemers met gemiddeld een 9 op vorm en inhoud. 

Binnen Talentme een landelijk opererende organisatie welke een train-de-trainer programma aanbiedt "Belbin Talentontwikkeling in het Onderwijs" werkt ze o.a. samen met Rob Groen, grondlegger van de Belbin karakterrollen in Nederland en Richard de Hoop van DE HOOP Entertrainment.

Marijn Dane
06-46635255

http://nl.linkedin.com/in/marijndane

 

Webdesign: de Bladenkamer | Realisatie: Inxpact