NLPSchool

T: 038 3374635 | E: info@nlpschool.nl

hugo slootHugo Sloot (ing) (1968) is vennoot van NLP School en trainingsbureau Axis Consultancy.

Hugo richt zich met name op het coachen van individuen en teams binnen de kaders van prestatieontwikkeling in het bedrijfsleven. 

Hugo is internationaal gelicenceerd NLP-trainer en gecertificeerd door de grondlegger van NLP, dr. Richard Bandler (USA). Hij is afgestudeerd in levensmiddelen- en milieutechnologie en heeft zich daarna gespecialiseerd in systeemdenken, prestatiemanagement, projectmatig werken (Prince II) en NLP.

Hugo kenmerkt zich door daadkracht, analytisch vermogen, scherpzinnigheid en enthousiasme. Het creëren van een blijvende persoonlijke beweging, door mensen te inspireren en in hun kracht te zetten, is een succesbepalende factor voor zijn manier van werken. Hij geniet van het werken met mensen die daadwerkelijk verder willen. Een belangrijk aspect hierbij is zijn overtuiging en ervaring dat mensen meer kunnen dan ze zelf denken te kunnen. Hugo inspireert je het roer in handen te nemen op een manier die wordt gewaardeerd door medewerkers, collega's en klanten.

Dit jaar heeft hij verschillende teams binnen een halfjaar geïnspireerd en beïnvloed tot topprestaties. In zijn scrums neemt hij regio- en districtteams mee in de vertaalslag van missie naar succesvolle haalbare acties. Jaarlijks geniet hij van de executive coaching waarbij hij iedere keer ondersteunend slimme en energie gevende, persoonlijke en bedrijfskundige "aha" momenten creëert.

Hugo Sloot
06-41624453

http://nl.linkedin.com/in/hugosloot

Webdesign: de Bladenkamer | Realisatie: Inxpact