NLPSchool

T: 038 3374635 | E: info@nlpschool.nl

Waardering: 9++

De NLP Master Practitioner opleiding is de logische stap die je neemt na het volgen van de NLP practitioner opleiding. In de NLP practitioner opleiding draaide het vooral om het aanleren van alle NLP-technieken en NLP-taalpatronen geïntegreerd in bewuste en onbewuste bedrijfskundige modellen en systemen.

De NLP master practitioner opleiding gaat daarom over het vergroten van je onbewuste vaardigheden met NLP. Het kernwoord binnen de NLP master practitioner opleiding is creativiteit. Je begint de NLP- technieken en -modellen vanuit een nieuwe richting te benaderen zodat je steeds creatiever en effectiever communiceert. Je weet op creatieve wijze de NLP-technieken zelf samen te stellen passend bij elke situatie. Zo leer je met elke persoon met wie je communiceert andere technieken te gebruiken en respectvol zaken de gewenste beweging te geven. Dit zowel vanuit belang van organisatie, team als individu.

 

De NLP-technieken overstijgen

In dit deel van de NLP Master practitioner opleiding leer je zelf technieken creëren zodat je NLP helemaal op jouw stijl van leiderschap afstemt. Je leert NLP-technieken respectvol diepgaander in gesprekken in te bouwen zonder dat de ontvanger dit bewust merkt. Zo is NLP nog eenvoudiger te gebruiken in je relaties met collega’s, baas, klanten, leveranciers et cetera, om op een nog dieper niveau contact te maken.

 

State control en trance

Trancevormen leer je praktisch te gebruiken om ‘de weg van de minste weerstand’ in je leiderschapsstijl te integreren. Een hele krachtige methode (afkomstig uit de hypnosewereld) om meer controle te krijgen over onbewuste processen. Hoe meer je leert over trance, hoe makkelijker het wordt om altijd toegang te hebben tot krachtige gemoedstoestanden van bewustzijn zoals ontspanning, vastberadenheid, creativiteit en zelfvertrouwen.

 

Excellent communiceren

Excellente communicatie bestaat uit een aantal factoren. Eén van die factoren is het gebruik van je stem en intonatie. Samen met een bijzondere gast gaan we aan de slag om je stem zo effectief mogelijk te leren gebruiken. Je leert positief beïnvloeden zodat je een krachtig resultaat hebt in je communicatie met mensen om je heen.


Praktische informatie

De NLP Master Practitioner duurt in totaal 10 dagen. Deze opleiding geven we in 5 delen. Na goed gevolg kun je jezelf met recht NLP Master in Bedrijf noemen! Het tarief voor deze NLP master practitioner is 4.995,- euro. Deze opleiding draagt het label ´Beroepsopleiding´ en is daarmee van BTW vrijgesteld.


Overstappen van NLP-Opleiding

Het kan voorkomen dat je over wilt stappen van een andere NLP opleiding naar deze erkende NLP opleiding. Mocht je dat willen, dan is het goed om eerst samen een verkennend gesprek te hebben zodat we kunnen kijken of de NLP opleiding die je hebt gevolgd helemaal aansluit bij deze NLP Master opleiding. Mocht blijken dat het nodig is om dingen in te halen, dan mag je gratis delen uit de NLP practitioner opleiding volgen zodat je kennis helemaal up-to-date is.

 

Resultaat

Ook na de NLP Master in Bedrijf opleiding heb je je rugzak aan kennis en ervaringen weer goed aangevuld en opgeschud. Het geeft weer een inspirerende aanvulling op je persoonlijke leiderschap in zowel je zakelijke als je privé leven. Het veelvuldig, vaak onbewust gebruiken van de geleerde methoden en technieken helpt je om effectiever en met meer plezier je leiderschapsstijlen invulling te geven. Als je over een jaar terugkijkt naar dit moment nog voordat je begon met de opleiding zie je hoeveel makkelijker en relaxter je bent gaan leven. Je beheerst NLP op een Master level, waar je op alle mogelijke fronten je voordeel mee doet.


Aanmelden en kennis maken

Heb je bij ons reeds de NLP in Bedrijf practitioner met goed gevolg afgerond en ben je toe aan een frisse vervolgstap dan kun je je natuurlijk direct inschrijven. Heb je bij een ander instituut een practitioner gevolgd, dan graag even contact met ons opnemen voor een kennismakingsgesprek en er samen voor zorgen dat de instroming soepel verloopt (op inhoud en werkwijze).

Achtergrondinformatie gewenst; bellen is vaak een snellere slag. Neem dus gerust contact met ons op. Voor directe inschrijving gebruik het inschrijfformulier.


Kort en bondig:

Voor Mensen die reeds in het bezit zijn van een NLP Practitioner certificaat en die hun NLP-vaardigheden verder willen verdiepen en uitwerken.
Investering

5x2dagen doorlooptijd 7 mnd € 4.995,- excl. verblijfskosten

Start Zie agenda
Zie inschrijven
Resultaat
  • De op de praktijk gerichte opleiding leert u nog meer NLP-technieken te herkennen, toe te passen en te ontwerpen op uw eigen excellente wijze.
  • NLP Master Practitioner Licentie
  • Rapportage van Identity Compass & Belbin-karakterrollen
Trainers Hugo Sloot en Marijn Dane
Locaties Dichtbij Zwolle, Overijssel en in het midden van Nederland.

 

Je wilt gebruik leren maken van onbewuste aansturingsprocessen van mensen om daarmee houding, gedrag en vaardigheden positief te bewegen naar gewenste resultaten. Creatief vergevorderde NLP-methoden en -technieken wil je op jezelf toepassen om daarmee jezelf en de omgeving te verbeteren.


Resultaat:

Na afloop van de training heb je de principes en methoden van NLP eigen gemaakt. Je beschikt over extreem hoge communicatievaardigheden. JE kennis en kunde geeft je de mogelijkheid en flexibiliteit om NLP onopvallend en subtiel te gebruiken. Je kent de onbewuste gedragscompetenties in de basis en weet het onbewuste blijvend te beïnvloeden. Je bent in staat je eigen NLP-technieken te creëren door gebruik van specifieke patronen en filters. Je weet deze vaardigheden toe te passen in het (samen)werken met anderen en zult positief verbaasd zijn over de door jou bereikte en nog te bereiken resultaten.


Trainingskerncompetenties:

Gevorderd bewust en onbewust beïnvloeden, persoonlijk leiderschap, denk- en leerstijlen onderscheiden, beeldend taalgebruik (metaforen), gevorderd communiceren met het onbewuste, metataal communiceren, emoties versterken/verminderen, kernpatronen verbeteren en patrooninterventies toepassen, visualisaties, trance, metaforen toepassen, werken met deelpersoonlijkheden, veranderingen plannen, zelfsturing en zelfontwikkeling.

Webdesign: de Bladenkamer | Realisatie: Inxpact